Огляд GDPR

Email

Омніканальність

Автоматизація

Огляд GDPR

Загальний регламент із захисту даних (General Data Protection Regulation, GDPR) є комплексом правил використання та захисту персональних даних мешканців ЄС та Великобританії.

Відповідно до GDPR, за дотримання закону несуть відповідальність дві сторони: Контролер (Controller) та Процесор (Processor).

Контролер даних визначає цілі та засоби обробки персональних даних (ваша організація як користувач eSputnik).

Завдання процесора полягає у обробці персональних даних від імені контролера або у наданні інструментів для цієї мети (сфера відповідальності).

Як процесор ми надаємо повний спектр технічних та організаційних заходів для захисту прав суб'єкта даних відповідно до GDPR.

Важливо

GDPR став основою для деяких інших нормативних актів щодо персональних даних, таких як Каліфорнійський закон про конфіденційність споживачів (CCPA) або Бразильський загальний закон про захист даних (LGPD). Завдяки схожості цих законів наші заходи захисту даних дозволяють вам виконувати всі їхні вимоги.

Нижче показано, як вирішити основні завдання захисту даних.

Право на обізнаність

Надайте користувачам прозору та доступну інформацію про дані, що збираються, і про те, як ви плануєте їх використовувати. Робіть цю інформацію доступною щоразу, коли ви плануєте збирати нові дані — від завантаження вашого застосунку до підписки на нові канали комунікації. Користувач повинен знати, як саме ви плануєте обробляти дані.

Дозвіл на обробку даних

Дозвіл на використання персональних даних має бути вільним, конкретним, поінформованим та недвозначним. Він має бути активним – не використовуйте встановлені за замовчуванням галочки згоди.

Ми допомагаємо вам отримати дозвіл на розсилку для кожного каналу:

  • Email – оскільки подвійна підписка (DOI) повністю відповідає вимогам GDPR, ми надаємо вам готові шаблони, сценарії та веб-форми з подвійним підтвердженням підписки: все, що необхідно для ефективного розширення контактної бази.
  • Mobile push, In-app, App inbox — ми розпізнаємо користувачів iOS та Android та надсилаємо їм повідомлення відповідно до правил App Store та Google Play відповідно.
  • Web push — ми надаємо вам механізми передплати в один або два кліки для збирання веб-токенів.

Право бути забутим

Підписники мають право на забуття. Це означає, що на вимогу ви повинні виключити їх з усіх маркетингових кампаній та видалити всі їхні дані.

Щоб зробити це, використовуйте API-метод Delete contact. Він повністю видаляє профіль користувача та всі його дані, включаючи дані про відстеження активності.

Доступ до даних

Користувачі мають право вимагати копію всіх особистих даних, які ви зберігаєте. Ви маєте надати її протягом 30 днів.

Щоб отримати дані про відстежувану активність користувача, використовуйте API-метод Get token activity.

Право редагувати персональні дані

Користувачі мають право вимагати від вас внесення змін до їх персональних даних, якщо вони вважатимуть їх неточними або неповними.

Використовуйте API-метод Update contact, щоб змінити профіль користувача на нашій платформі.

Додаткова підтримка

Ми радо допоможемо вам розробити всі необхідні процеси. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, пропозиції чи побажання, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки.

Якщо у вас є питання стосовно юридичної сторони, рекомендуємо проконсультуватися з вашим юристом.

Більше про API >

Залишилися питання?
Спеціалісти обов'язково нададуть відповідь та допоможуть вирішити вашу проблему!
Зворотний дзвінок
Залишіть заявку – і наш спеціаліст зв'яжеться з вами в робочий час.
Відправити заявку
Консультація в чаті
Готові до ваших запитань!
Написати в чат
Електронна пошта
Напишіть в службу підтримки eSputnik.
Надіслати email