Як eSputnik відповідає GDPR

Як eSputnik відповідає GDPR

Захист персональних даних ваших підписників та клієнтів є нашим головним пріоритетом. Тому ми забезпечуємо всі умови, необхідні для того, щоб ваші маркетингові активності відповідали всім вимогам GDPR*.

Будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності, щоб дізнатися, як ми збираємо, використовуємо, захищаємо та обробляємо персональні дані відповідно до законів про захист даних та найкращих галузевих практик.

В Условиях использования платформы відображено загальні правила, що обмежують розсилки певних тематик, правила модерації розсилок, правила імпорту та анти-СПАМ політика нашого сервісу, а також умови публічної оферти.

Наша Соглашение об обработке данных у подробицях регламентує права та обов'язки вас як процесора та нашої платформи як контролера обробки даних (ця Угода є частиною Умов використання, тому підписувати окремо її не потрібно).

Наша платформа користується послугами виключно надійних субпроцесорів, детальну інформацію про яких ви знайдете в Appendix 1 Угоди про обробку даних. eSputnik використовує Систему управління інформаційною безпекою, сертифицированную відповідно до стандарту ISO/IEC 27001:2022. Це гарантує безпеку зберігання персональних даних ваших контактів.

Наші сервіси розташовані в Ірландії, Дубліні, на серверах Amazon Web Services Inc. Усі сервіси AWS відповідають GDPR.

Технічні можливості нашої системи надають вам усі необхідні інструменти для роботи з персональними даними відповідно до вимог GDPR. Ви зможете легко задовольнити будь-які законні запити суб'єктів даних, такі як

Будь ласка, зв'яжіться з нашим співробітником із захисту даних (DPO) за адресою dpo@esputnik.com якщо вам потрібна порада або рекомендації щодо інтерпретації або застосування правил захисту даних.

Відповідність іншим законам *

Крім GDPR, існує низка законів інших країн, що захищають особисті дані. Наприклад, Закон штату Каліфорнія про конфіденційність споживачів (CCPA), Загальний закон Бразилії щодо захисту даних (LGPD), Канадське законодавство про боротьбу зі спамом (CASL) тощо. Оскільки GDPR є найбільш докладним і широким регламентом щодо персональних даних, ви відповідаєте іншим аналогічним вимогам, дотримуючись GDPR. Тим не менш, ми рекомендуємо вам вивчити закони про захист даних, що стосуються вашого бізнесу, та діяти відповідно до них.